Author Topic: SA and Vista  (Read 842 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Edsel

  • Warrant Officer, Class 2
  • ****
  • Posts: 66
    • View Profile
SA and Vista
« on: April 26, 2008, 04:00:51 PM »
Are there any known compatibility issues between SA 7.10 and Vista?
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 PM by Edsel »
 

Offline Steve Walmsley

  • Aurora Designer
  • Admiral of the Fleet
  • Posts: 6511
  • Thanked: 853 times
    • View Profile
    • http://www.starfireassistant.com
Re: SA and Vista
« Reply #1 on: May 02, 2008, 03:50:51 AM »
Quote from: "Edsel"
Are there any known compatibility issues between SA 7.10 and Vista?

I haven't heard of any problems yet, although I don't know how many people have used SA with Vista. I am still on XP.

Steve
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 PM by Steve Walmsley »
 

Offline rmcrowe

  • Warrant Officer, Class 1
  • *****
  • Posts: 82
    • View Profile
(No subject)
« Reply #2 on: May 02, 2008, 12:29:28 PM »
Heck, some of us are still on Windows-ME

robert
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 PM by rmcrowe »
 

Offline MWadwell

  • Commander
  • *********
  • Posts: 328
    • View Profile
(No subject)
« Reply #3 on: May 02, 2008, 01:13:04 PM »
Quote from: "rmcrowe"
Heck, some of us are still on Windows-ME

robert


Until recently, Win98SE  :lol:
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 PM by MWadwell »
Later,
Matt
 

Offline Erik Luken

  • Administrator
  • Admiral of the Fleet
  • *****
  • Posts: 5011
  • Thanked: 81 times
    • View Profile
    • Arkayn Game Design
Re: SA and Vista
« Reply #4 on: May 02, 2008, 02:43:08 PM »
Quote from: "Edsel"
Are there any known compatibility issues between SA 7.10 and Vista?


In the 11 months I ran Vista, I did not run SA once. I should have. If I recall, Aurora worked fine.
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 PM by Erik Luken »
 

Offline Edsel

  • Warrant Officer, Class 2
  • ****
  • Posts: 66
    • View Profile
(No subject)
« Reply #5 on: May 11, 2008, 08:35:04 PM »
Originally it was one of my players who was having problems. He is running Vista. However, we solved the problem which was not Vista related. So far he has encountered no problems running SA on Vista.
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 PM by Edsel »
 

Offline Tregonsee

  • Sub-Lieutenant
  • ******
  • Posts: 104
    • View Profile
Re: SA and Vista
« Reply #6 on: November 22, 2008, 07:33:57 PM »
I know I had problems using SA version 3.8 with Vista.  It was one of the reasons why I paid someone to make my new laptop a dual-boot (Vista and XP).  SA 6.0 seems to work fine.
 

Offline Sotak246

  • Sub-Lieutenant
  • ******
  • Posts: 129
    • View Profile
Re: SA and Vista
« Reply #7 on: November 23, 2008, 01:38:16 AM »
I've been using SA on my laptop/Vista for several months and have not had a problem.
 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51