Author Topic: Help! My SA password won't work!  (Read 684 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tregonsee

  • Sub-Lieutenant
  • ******
  • Posts: 104
    • View Profile
Help! My SA password won't work!
« on: February 02, 2009, 04:43:33 PM »
I had been playing a game using 6.0.  My password was the default (sa).  I then started plying another game using 7.0 on another partition of my hard drive.  I went back to my 6.0 game, which does not accept the password.  It will not allow me to change the password (it requires a password for that).  When going to play the game, it has two asterisks for the password.

Any ideas?
 

Offline Erik Luken

  • Administrator
  • Admiral of the Fleet
  • *****
  • Posts: 5011
  • Thanked: 81 times
    • View Profile
    • Arkayn Game Design
Re: Help! My SA password won't work!
« Reply #1 on: February 02, 2009, 10:05:22 PM »
Did you change it? Last time I checked the programmed default password (for SA and Aurora) is blank.
 

Offline Father Tim

  • Commodore
  • **********
  • Posts: 783
  • Thanked: 15 times
    • View Profile
Re: Help! My SA password won't work!
« Reply #2 on: February 03, 2009, 04:34:19 AM »
The old default password was  "sm" - for Space Master.  The new one is blank.
 

Offline Tregonsee

  • Sub-Lieutenant
  • ******
  • Posts: 104
    • View Profile
Re: Help! My SA password won't work!
« Reply #3 on: February 03, 2009, 12:11:02 PM »
Thanks, all.  It was indeed "sm".  I had thought for some reason it was "sa" (I guess for Starfire Assistant).
 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51