Author Topic: Fleet ship list and empty hull value in ship_class table  (Read 648 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Starslayer_D

  • Lieutenant
  • *******
  • Posts: 183
    • View Profile
Hi, it seems that if you use copy class in the ship design window, the ship_class table doesn't get a hull_type value for the new class. This leads to an empty list of ships in the fleet window, and the reorganisation window for the left fleet.

SA 7.03, I dunno if it's fixed with 7.10
 

Offline Tregonsee

  • Sub-Lieutenant
  • ******
  • Posts: 104
    • View Profile
Re: Fleet ship list and empty hull value in ship_class table
« Reply #1 on: January 22, 2012, 08:24:43 AM »
The same happened to me and someone fixed it (forget who at the moment).  It might be a 7.1 version
 

Offline Shinanygnz

  • Lieutenant
  • *******
  • Posts: 175
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
Re: Fleet ship list and empty hull value in ship_class table
« Reply #2 on: January 23, 2012, 03:40:25 PM »
Possibly that was me.  I used to fix quite a few SA database problems for people and run the saupgrade scripts for them.

The ones of those that you can still find on this site are what I sent to Erik (seeing as I made the scripts).

Stephen
 

Offline Tregonsee

  • Sub-Lieutenant
  • ******
  • Posts: 104
    • View Profile
Re: Fleet ship list and empty hull value in ship_class table
« Reply #3 on: January 24, 2012, 03:53:52 PM »
After posting, I thought it probably was you...
 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51