Author Topic: Error 3265  (Read 1085 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline VolkoTheShadow

  • Leading Rate
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Error 3265
« on: October 19, 2016, 11:32:50 PM »
Hi.  I have installed Aurora as the install wiki but when I start the game all I get is:

"Error in GameUppdatLog

Error 3265 was generated by DAO. Fields
Namnet finns inte i Mängden" (Name not in 'files?')

Can someone help me, please?
 

Offline AbuDhabi

  • Sub-Lieutenant
  • ******
  • Posts: 104
  • Thanked: 2 times
    • View Profile
Re: Error 3265
« Reply #1 on: October 20, 2016, 12:30:28 AM »
Have you tried the portable launcher/wrapper?
 

Offline Erik Luken

  • Administrator
  • Admiral of the Fleet
  • *****
  • Posts: 5006
  • Thanked: 78 times
    • View Profile
    • Arkayn Game Design
Re: Error 3265
« Reply #2 on: October 20, 2016, 08:12:15 AM »
Hi.  I have installed Aurora as the install wiki but when I start the game all I get is:

"Error in GameUppdatLog

Error 3265 was generated by DAO. Fields
Namnet finns inte i Mängden" (Name not in 'files?')

Can someone help me, please?
Create a directory on the same drive you installed in called "Logs", like "C:\Logs"
 
The following users thanked this post: Tor Cha

Offline VolkoTheShadow

  • Leading Rate
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Error 3265
« Reply #3 on: October 20, 2016, 09:19:43 AM »
Quote from: Erik Luken link=topic=9116. msg98172#msg98172 date=1476969135
Create a directory on the same drive you installed in called "Logs", like "C:\Logs"
Ther is a directory called "Logs" but I still get the same message.
 

Offline Steve Walmsley

  • Aurora Designer
  • Admiral of the Fleet
  • Posts: 6470
  • Thanked: 814 times
    • View Profile
    • http://www.starfireassistant.com
Re: Error 3265
« Reply #4 on: October 20, 2016, 09:52:43 AM »
Did you change your decimal separator to the UK/US ?
 

Offline VolkoTheShadow

  • Leading Rate
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Error 3265
« Reply #5 on: October 20, 2016, 10:20:39 AM »
Quote from: Steve Walmsley link=topic=9116. msg98176#msg98176 date=1476975163
Did you change your decimal separator to the UK/US ?
No, I haven't touched any of the documents.
 

Offline Steve Walmsley

  • Aurora Designer
  • Admiral of the Fleet
  • Posts: 6470
  • Thanked: 814 times
    • View Profile
    • http://www.starfireassistant.com
Re: Error 3265
« Reply #6 on: October 20, 2016, 10:48:10 AM »
No, I haven't touched any of the documents.

As per the installation instructions:

"Important: If you live in a country where the decimal separator is a comma, please change your regional settings to either UK or US (where the decimal separator is a period) when playing Aurora. If you don't change this, you will get a LOT of errors."
 

Offline VolkoTheShadow

  • Leading Rate
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Error 3265
« Reply #7 on: October 20, 2016, 11:20:57 AM »
Quote from: Steve Walmsley link=topic=9116. msg98183#msg98183 date=1476978490
As per the installation instructions:

"Important: If you live in a country where the decimal separator is a comma, please change your regional settings to either UK or US (where the decimal separator is a period) when playing Aurora.  If you don't change this, you will get a LOT of errors. "
That's strange I was pretty certain Sweden used (. ).

oh well, how do I change the rigi settings (W10)? And can I set them for just the one program?
 

Online 83athom

  • Big Ship Commander
  • Vice Admiral
  • **********
  • Posts: 1198
  • Thanked: 79 times
    • View Profile
Re: Error 3265
« Reply #8 on: October 20, 2016, 02:07:23 PM »
That's strange I was pretty certain Sweden used (. ).

oh well, how do I change the rigi settings (W10)? And can I set them for just the one program?
If you install using the portable/wrapper it automatically sets it. If you don't know where/how to change properties (like , to .) I recommend just using the wrapper HERE.
Give a man a fire and he's warm for a day, but set fire to him and he's warm for the rest of his life.
 
The following users thanked this post: VolkoTheShadow

Offline VolkoTheShadow

  • Leading Rate
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Error 3265
« Reply #9 on: October 21, 2016, 09:20:50 AM »
Quote from: 83athom link=topic=9116. msg98196#msg98196 date=1476990443
If you install using the portable/wrapper it automatically sets it.  If you don't know where/how to change properties (like , to . ) I recommend just using the wrapper HERE.
Thank you.  That fixed it.
 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51