Author Topic: Visual Studio 2015 breaks wine  (Read 854 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MadPiperD

  • Guest
Visual Studio 2015 breaks wine
« on: September 24, 2016, 02:52:39 PM »
getting a bunch of unimplemented function api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0. dll. _seh_filter_dll,
quick google search says its cause you built the code on visual studio 2015, and there is currently no fix to this problem available, anywheres.
s0, cant use linux anymore.
 

Offline 83athom

  • Big Ship Commander
  • Vice Admiral
  • **********
  • Posts: 1251
  • Thanked: 83 times
    • View Profile
Re: Visual Studio 2015 breaks wine
« Reply #1 on: September 26, 2016, 02:54:24 PM »
I seriously have no clue what you are talking about, but there seems to be something else wrong. Can you explain how and where you installed the game?
Give a man a fire and he's warm for a day, but set fire to him and he's warm for the rest of his life.
 

Online Steve Walmsley

  • Aurora Designer
  • Admiral of the Fleet
  • Posts: 6550
  • Thanked: 888 times
    • View Profile
    • http://www.starfireassistant.com
Re: Visual Studio 2015 breaks wine
« Reply #2 on: September 26, 2016, 03:04:00 PM »
getting a bunch of unimplemented function api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0. dll. _seh_filter_dll,
quick google search says its cause you built the code on visual studio 2015, and there is currently no fix to this problem available, anywheres.
s0, cant use linux anymore.

The code definitely wasn't built in Visual Studio 2015 :)

In fact, it is built in Visual Studio 6.0 (released June 1998).
 

Online Erik Luken

  • Administrator
  • Admiral of the Fleet
  • *****
  • Posts: 5016
  • Thanked: 82 times
    • View Profile
    • Arkayn Game Design
Re: Visual Studio 2015 breaks wine
« Reply #3 on: September 26, 2016, 03:37:24 PM »
The code definitely wasn't built in Visual Studio 2015 :)

In fact, it is built in Visual Studio 6.0 (released June 1998).

I think the wrapper might have been in VS2015?
 

Online Steve Walmsley

  • Aurora Designer
  • Admiral of the Fleet
  • Posts: 6550
  • Thanked: 888 times
    • View Profile
    • http://www.starfireassistant.com
Re: Visual Studio 2015 breaks wine
« Reply #4 on: September 26, 2016, 04:08:37 PM »
I think the wrapper might have been in VS2015?

Ah! Now I've checked the sub-forum name that does make a lot more sense :)
 

Offline AcidWeb

  • Moderator
  • Sub-Lieutenant
  • *****
  • Posts: 117
  • Thanked: 52 times
    • View Profile
Re: Visual Studio 2015 breaks wine
« Reply #5 on: October 10, 2016, 05:36:15 AM »
Yeah. Wrapper use Python 3.5 that use new Visual Studio runtimes.
 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51