Author Topic: how to automate a colony ship?  (Read 245 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline leonidas1283

  • Warrant Officer, Class 2
  • ****
  • l
  • Posts: 73
how to automate a colony ship?
« on: May 26, 2018, 08:50:31 PM »
how to automate a colony ship?
 

Offline Father Tim

  • Rear Admiral
  • **********
  • Posts: 842
  • Thanked: 37 times
Re: how to automate a colony ship?
« Reply #1 on: May 26, 2018, 11:36:28 PM »
Load Colonists at <Homeland>
Move to <Neighbouring System>
Move to <Further Out System>
Unload Colonists at <Space Colony 6>
Move to <Neighbouring System>
Move to <Home System>
Refuel at <Homeland>

?  Cycle Orders
 

Offline leonidas1283

  • Warrant Officer, Class 2
  • ****
  • l
  • Posts: 73
Re: how to automate a colony ship?
« Reply #2 on: May 27, 2018, 01:18:17 AM »
no i mean load and unload to different places and in different systems automatically
 

Offline Erik Luken

  • Administrator
  • Admiral of the Fleet
  • *****
  • Posts: 5111
  • Thanked: 103 times
    • Arkayn Game Design
Re: how to automate a colony ship?
« Reply #3 on: May 27, 2018, 02:16:02 AM »
no i mean load and unload to different places and in different systems automatically

That cannot be currently done
 
The following users thanked this post: leonidas1283

Offline leonidas1283

  • Warrant Officer, Class 2
  • ****
  • l
  • Posts: 73
Re: how to automate a colony ship?
« Reply #4 on: May 27, 2018, 03:44:28 AM »
Ok thanks
 

Offline Steve Walmsley

  • Aurora Designer
  • Admiral of the Fleet
  • S
  • Posts: 6869
  • Thanked: 1501 times
    • http://www.starfireassistant.com
Re: how to automate a colony ship?
« Reply #5 on: May 27, 2018, 04:53:18 AM »
no i mean load and unload to different places and in different systems automatically

This will be possible in C# as the standing orders used by NPRs are now available to players.
 

Offline leonidas1283

  • Warrant Officer, Class 2
  • ****
  • l
  • Posts: 73
Re: how to automate a colony ship?
« Reply #6 on: May 27, 2018, 01:20:26 PM »
cool Hope its out soon!
 

Offline mikew

  • Chief Petty Officer
  • ***
  • Posts: 35
Re: how to automate a colony ship?
« Reply #7 on: June 21, 2018, 10:48:01 AM »
cool Hope its out soon!

It will be, but only for certain arbitrary (and currently undefined) values for soon.

 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52