Author Topic: Order Delay Fixed in C#?  (Read 1511 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline froggiest1982

  • Warrant Officer, Class 2
  • ****
  • f
  • Posts: 68
  • Thanked: 11 times
Order Delay Fixed in C#?
« on: September 23, 2019, 11:50:25 PM »
Hi Steve,

just referring to this post and probably others from you https://www.reddit.com/r/aurora/comments/43jviy/ask_me_anything/cziv2p2/

Do you think you can sort this out? I do like to set "mobile patrols" etc with ships moving in a zone waiting 1 or 2 months move in the other etc. Mostly for role play but I could use it also with Harvesters instead of setting up bases or Mining etc and then use tankers or freighters moving up and down very slowly which is the actual workaround with all the implied micromanagement.

Thanks
 

Offline Steve Walmsley

  • Moderator
  • Star Marshal
  • *****
  • S
  • Posts: 7945
  • Thanked: 4374 times
    • http://www.starfireassistant.com
Re: Order Delay Fixed in C#?
« Reply #1 on: September 24, 2019, 11:33:56 AM »
Could you clarify the question as to what need sorting?

 

Offline Jorgen_CAB

  • Vice Admiral
  • **********
  • J
  • Posts: 1073
  • Thanked: 84 times
Re: Order Delay Fixed in C#?
« Reply #2 on: September 24, 2019, 01:06:56 PM »
Could you clarify the question as to what need sorting?

I thin he means the wait command you can insert in VB6 that does not get copied when you recycle orders...

As far as I remember this was fixed in C#.

My question is if you can now see the wait delay in the order list, that would help allot as well.
 

Offline Steve Walmsley

  • Moderator
  • Star Marshal
  • *****
  • S
  • Posts: 7945
  • Thanked: 4374 times
    • http://www.starfireassistant.com
Re: Order Delay Fixed in C#?
« Reply #3 on: September 24, 2019, 01:55:14 PM »
Could you clarify the question as to what need sorting?

I thin he means the wait command you can insert in VB6 that does not get copied when you recycle orders...

As far as I remember this was fixed in C#.

My question is if you can now see the wait delay in the order list, that would help allot as well.

Yes, I would have assumed that too, except I answered exactly that in the linked Reddit post:

"Order Delay is not something I use myself. However, I just checked the code and noticed the delay is not being cycled (as you mentioned). I've fixed that for v7.2 so order delays will now be carried into the next cycle"

I also stated:

"Order Delay has been added to Move Templates for v7.2. I've also added the delay time to the order text."

So that's why I asked for clarification, as I assumed it was something beyond what I already answered in the post he quoted.
 
The following users thanked this post: froggiest1982

Offline froggiest1982

  • Warrant Officer, Class 2
  • ****
  • f
  • Posts: 68
  • Thanked: 11 times
Re: Order Delay Fixed in C#?
« Reply #4 on: September 24, 2019, 04:12:02 PM »
Could you clarify the question as to what need sorting?

I thin he means the wait command you can insert in VB6 that does not get copied when you recycle orders...

As far as I remember this was fixed in C#.

My question is if you can now see the wait delay in the order list, that would help allot as well.

Yes, I would have assumed that too, except I answered exactly that in the linked Reddit post:

"Order Delay is not something I use myself. However, I just checked the code and noticed the delay is not being cycled (as you mentioned). I've fixed that for v7.2 so order delays will now be carried into the next cycle"

I also stated:

"Order Delay has been added to Move Templates for v7.2. I've also added the delay time to the order text."

So that's why I asked for clarification, as I assumed it was something beyond what I already answered in the post he quoted.

Thanks Steve, so as we haven't got the 7.2 released I assume all implementations were ported as well then.
 

Offline Steve Walmsley

  • Moderator
  • Star Marshal
  • *****
  • S
  • Posts: 7945
  • Thanked: 4374 times
    • http://www.starfireassistant.com
Re: Order Delay Fixed in C#?
« Reply #5 on: September 25, 2019, 03:03:08 AM »
Ah, understood!

For some reason, I didn't register v7.2 and assumed the whole discussion was C#. Apologies. I am pretty sure it was all ported but I will make sure,
 

Offline froggiest1982

  • Warrant Officer, Class 2
  • ****
  • f
  • Posts: 68
  • Thanked: 11 times
Re: Order Delay Fixed in C#?
« Reply #6 on: September 25, 2019, 10:41:14 PM »
Ah, understood!

For some reason, I didn't register v7.2 and assumed the whole discussion was C#. Apologies. I am pretty sure it was all ported but I will make sure,

Thanks Steve.

The below is considering I am not sure if the new Naval Organization and command and control will also impact on staff assignment.

Is it possible now on Automatic commander assignment to run also the Staff Officers? I'll explain myself. Atm if you assign a commander to a TF then it will create subjobs in such TF. If you use automatic assignment for some reason these jobs do not get filled. What is supposed to happen is one of the 2:

Aurora runs automatic commander assignment finds empty command position, fill it and then assign the other jobs in one go through a double run of the string.
or
Aurora runs automatic commander assignments finds staff officer commander empty in first 5 days cycle and then fills the new positions in the second cycle.

The above is Particularly annoying as when a commander dies you will have to set up the whole TF Command from scratch.

I guess my question is: Did you try on the new automatic assignment of Naval Commanders and checked all spots were properly filled?

Thanks again
 

Offline Steve Walmsley

  • Moderator
  • Star Marshal
  • *****
  • S
  • Posts: 7945
  • Thanked: 4374 times
    • http://www.starfireassistant.com
Re: Order Delay Fixed in C#?
« Reply #7 on: September 26, 2019, 03:23:19 AM »
Ah, understood!

For some reason, I didn't register v7.2 and assumed the whole discussion was C#. Apologies. I am pretty sure it was all ported but I will make sure,

Thanks Steve.

The below is considering I am not sure if the new Naval Organization and command and control will also impact on staff assignment.

Is it possible now on Automatic commander assignment to run also the Staff Officers? I'll explain myself. Atm if you assign a commander to a TF then it will create subjobs in such TF. If you use automatic assignment for some reason these jobs do not get filled. What is supposed to happen is one of the 2:

Aurora runs automatic commander assignment finds empty command position, fill it and then assign the other jobs in one go through a double run of the string.
or
Aurora runs automatic commander assignments finds staff officer commander empty in first 5 days cycle and then fills the new positions in the second cycle.

The above is Particularly annoying as when a commander dies you will have to set up the whole TF Command from scratch.

I guess my question is: Did you try on the new automatic assignment of Naval Commanders and checked all spots were properly filled?

Thanks again

There are no staff officers or task forces in C#. The auto-assignment does handle the junior officer positions though, such as XO, Chief Engineer, etc. It doesn't handle Naval Admin Commands at the moment.
 
The following users thanked this post: froggiest1982

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55