Author Topic: Should i put replacement battalions on my Brigades?  (Read 242 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline leonidas1283

  • Warrant Officer, Class 2
  • ****
  • l
  • Posts: 73
Should i put replacement battalions on my Brigades?
« on: May 15, 2018, 02:02:21 AM »
Should i put replacement battalions on my Brigades?
 

Offline adisander

  • Leading Rate
  • *
  • a
  • Posts: 6
  • Thanked: 4 times
Re: Should i put replacement battalions on my Brigades?
« Reply #1 on: May 15, 2018, 02:09:08 AM »
As far as I can tell, no.  HQs improve a unit's morale, which in turn allows them fight longer as well as improving their attack and defense stats.  Attack and defense are useless for replacement battalions, and I don't think higher morale means anything to them either, so HQ space is best used on other troops.
 

Offline leonidas1283

  • Warrant Officer, Class 2
  • ****
  • l
  • Posts: 73
Re: Should i put replacement battalions on my Brigades?
« Reply #2 on: May 15, 2018, 02:51:30 AM »
but i thought they help replenish the combat units?
 

Offline adisander

  • Leading Rate
  • *
  • a
  • Posts: 6
  • Thanked: 4 times
Re: Should i put replacement battalions on my Brigades?
« Reply #3 on: May 15, 2018, 03:38:16 AM »
They should be able to replenish any combat unit in the same location, regardless of if they're in the same battalion.
 

Offline leonidas1283

  • Warrant Officer, Class 2
  • ****
  • l
  • Posts: 73
Re: Should i put replacement battalions on my Brigades?
« Reply #4 on: May 15, 2018, 03:39:58 AM »
do anyone know how much it take to take a planet from npr?
 

Offline Garfunkel

  • Rear Admiral
  • **********
  • Posts: 866
  • Thanked: 54 times
Re: Should i put replacement battalions on my Brigades?
« Reply #5 on: May 16, 2018, 03:48:06 PM »
Nobody can give you an exact answer because each NPR is different. We cannot say how much Ground Unit Strength they have researched, or how many units they have.

As a rule of thumb, always bring in more troops than you initially think is required.
 

Offline leonidas1283

  • Warrant Officer, Class 2
  • ****
  • l
  • Posts: 73
Re: Should i put replacement battalions on my Brigades?
« Reply #6 on: May 16, 2018, 05:44:40 PM »
Makes sense  ;D
 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52