Author Topic: Issue with forum  (Read 244 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Black

  • Lieutenant
  • *******
  • B
  • Posts: 162
  • Thanked: 3 times
Issue with forum
« on: April 25, 2019, 01:49:59 PM »
I encountered problem with access to the forum with Mozzilla Firefox, when I try to open the forum, browser tries to download application/x-httpd-php5.

I do not have same problem with Chrome. Any idea, what could cause this? Thanks.
 

Offline Father Tim

  • Vice Admiral
  • **********
  • Posts: 1101
  • Thanked: 103 times
Re: Issue with forum
« Reply #1 on: April 25, 2019, 04:44:39 PM »
Close your browser, clear your cache, delete all your Pentarch.org cookies.

I had the same problem, and that's how I fixed it.
 

Online Erik Luken

  • Administrator
  • Admiral of the Fleet
  • *****
  • Posts: 5233
  • Thanked: 132 times
  • Forum Admin
  • Discord Username: icehawke
Re: Issue with forum
« Reply #2 on: April 25, 2019, 11:56:02 PM »
There was an issue a couple days ago (yesterday?) that was causing that. It should be fixed now.
 

Offline Garfunkel

  • Registered
  • Vice Admiral
  • **********
  • Posts: 1177
  • Thanked: 114 times
Re: Issue with forum
« Reply #3 on: April 29, 2019, 02:26:29 PM »
Many but not all, buttons and text in general seems to have switched to another language, like this:

 

Offline Father Tim

  • Vice Admiral
  • **********
  • Posts: 1101
  • Thanked: 103 times
Re: Issue with forum
« Reply #4 on: April 29, 2019, 02:54:39 PM »
Oh, yeah.  Happend to a bunch of us four-five years ago.  The language defaulted to Albanian, I think, because it was alphabetically the first (no Afrikaans, I guess).

It's easy enough to change your language back.  If you don't recognize your choices (under Profile -->  Account Related Settings), I'm sure Google Translate can help.
« Last Edit: April 30, 2019, 12:04:17 AM by Father Tim »
 
The following users thanked this post: Garfunkel

Online Erik Luken

  • Administrator
  • Admiral of the Fleet
  • *****
  • Posts: 5233
  • Thanked: 132 times
  • Forum Admin
  • Discord Username: icehawke
Re: Issue with forum
« Reply #5 on: April 29, 2019, 04:47:39 PM »
Who can't read Albanian?


I'll dig around the settings and see if there is a default language I can set.
 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55