Author Topic: Having a small issue with the fleet screen  (Read 844 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Charlie Beeler

  • Registered
  • Vice Admiral
  • **********
  • Posts: 1381
  • Thanked: 3 times
Having a small issue with the fleet screen
« on: September 04, 2007, 08:28:16 AM »
What table relation controls the presitation in the "ships in Fleet" window?

I've some fleets that properly list the assigned ships left hand window when in "fleet tree view" but don't show in the right hand window.  This appears to be restricted to one race that amalgamated about 10 turn previously.  I've only recently noticed this and can't say for sure that it wasn't happening at the time of amalgamation.  

I've looked at the ship table and all fleet and map group id's appear to be correct.
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 PM by Charlie Beeler »
Amateurs study tactics, Professionals study logistics - paraphrase attributed to Gen Omar Bradley
 

Offline Charlie Beeler

  • Registered
  • Vice Admiral
  • **********
  • Posts: 1381
  • Thanked: 3 times
(No subject)
« Reply #1 on: September 04, 2007, 11:56:34 AM »
Found it!!


The missing ships were refits.  For some reason the ship class table had lost the hull type.
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 PM by Charlie Beeler »
Amateurs study tactics, Professionals study logistics - paraphrase attributed to Gen Omar Bradley
 

Offline coldsteel

  • SGT
  • Sub-Lieutenant
  • ******
  • Posts: 101
(No subject)
« Reply #2 on: September 07, 2007, 08:22:56 AM »
I get an issue where pre-fab bases don't show up in the fleet I assign it to unless I look at it thru the Reorganization view.
« Last Edit: December 31, 1969, 06:00:00 PM by coldsteel »
ziggy zoggy ziggy zoggy oi oi oi!
ziggy zoggy ziggy zoggy oi oi oi!
ziggy zoggy ziggy zoggy oi oi oi!
<chug>
 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53