Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Forum Issues / Re: how to embed images?
« Last post by nuclearslurpee on July 31, 2021, 11:30:08 PM »
Chiming in to confirm what Zap0 says.
2
Forum Issues / Re: how to embed images?
« Last post by Zap0 on July 31, 2021, 10:24:37 PM »
Not sure what you're asking. Are you looking for a different host/cdn, or a different way to embed them in this forums code?

Imgur links work just fine. Use the direct link to the image file to paste into the img tag, or take the lower one which is that with the img tags already applied. The top one doesn't link directly to the image file but to some view page with ads and stuff, so avoid that one.

3
Forum Issues / Re: how to embed images?
« Last post by Garfunkel on July 31, 2021, 08:57:53 PM »
Imgur has always worked for me.

4
Forum Issues / how to embed images?
« Last post by Stormtrooper on July 31, 2021, 06:12:24 PM »
Basically title. So far I used discord to paste image links from there into the img tag, but this time I don't have them on discord, don't plan on having them on discord and both imgur and dropbox links don't show. How do I make the images appear within the text then?
5
Forum Issues / Re: Is the website broken for anyone else?
« Last post by MasonMac on July 29, 2021, 04:07:25 PM »
Yeah, I noted that it worked with HTTP. It's a slight annoyance since Chrome will direct to HTTPS by default, so I have to manually go to HTTP.
6
Forum Issues / Re: Is the website broken for anyone else?
« Last post by Erik L on July 29, 2021, 03:37:50 PM »
No, it still doesn't work. When trying to go to the image urls, I get:

Forbidden
You don't have permission to access this resource.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Make sure you are using http rather than https.
7
Forum Issues / Re: Is the website broken for anyone else?
« Last post by MasonMac on July 29, 2021, 10:46:08 AM »
No, it still doesn't work. When trying to go to the image urls, I get:

Forbidden
You don't have permission to access this resource.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
8
Forum Issues / Re: Is the website broken for anyone else?
« Last post by Erik L on July 29, 2021, 01:04:38 AM »
In account settings, right? I tried that but it didn't work.

How about now?
9
Forum Issues / Re: Is the website broken for anyone else?
« Last post by MasonMac on July 28, 2021, 04:34:00 PM »
In account settings, right? I tried that but it didn't work.
10
Forum Issues / Re: Is the website broken for anyone else?
« Last post by Erik L on July 28, 2021, 04:24:08 PM »
Change your default language to English from Albanian.
Pages: [1] 2 3 ... 10
SMF spam blocked by CleanTalk