Author Topic: Official v7.10 Bugs Reporting Thread  (Read 56120 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mr_yourface13

  • Able Ordinary Rate
  • M
  • Posts: 3
Re: Official v7.10 Bugs Reporting Thread
« Reply #825 on: May 31, 2018, 03:19:06 AM »
First day install, so might be my bad (take it with a grain of salt).  The Commanders/personnel GUI extends below my monitor's view and the window is not configurable/resizeable.  Looked for options menu and none existed.  Have to move on to auto assign I guess?
 

Offline Father Tim

  • Rear Admiral
  • **********
  • Posts: 842
  • Thanked: 37 times
Re: Official v7.10 Bugs Reporting Thread
« Reply #826 on: May 31, 2018, 11:07:57 AM »
First day install, so might be my bad (take it with a grain of salt).  The Commanders/personnel GUI extends below my monitor's view and the window is not configurable/resizeable.  Looked for options menu and none existed.  Have to move on to auto assign I guess?

You can try 'Reduced Height Windows' to get the game's vertical resolution down to 900 pixels, but anything smaller that requires (third party) screen-scrolling software, multiple monitors, virtual desktops, or the like.
 

Offline Mr_yourface13

  • Able Ordinary Rate
  • M
  • Posts: 3
Re: Official v7.10 Bugs Reporting Thread
« Reply #827 on: May 31, 2018, 11:52:48 PM »
Where does one find this reduced height Windows? Is it a setting somewhere, add-on, or config file edit?
 

Offline Demonides

  • Leading Rate
  • *
  • Posts: 13
  • Thanked: 1 times
Re: Official v7.10 Bugs Reporting Thread
« Reply #828 on: June 01, 2018, 12:51:43 AM »
https://imgur.com/a/ue4LiYZ  ;)

Main tab -> Game parameters
 
The following users thanked this post: Mr_yourface13

Offline Mr_yourface13

  • Able Ordinary Rate
  • M
  • Posts: 3
Re: Official v7.10 Bugs Reporting Thread
« Reply #829 on: June 01, 2018, 10:33:03 AM »
Thanks! I assumed that tab was for actual game params.  Mistakes were made.  :)
 

Offline Bremen

  • Commander
  • *********
  • B
  • Posts: 355
  • Thanked: 20 times
Re: Official v7.10 Bugs Reporting Thread
« Reply #830 on: June 11, 2018, 08:41:25 PM »
I've got an LP going and found a bug I might not have noticed if I wasn't watching things carefully.

Situation: Destroyer has a strength 20 shield and gets hit by 5 strength 7 missiles. Logically, this should result in absorbing the first two hits, taking 1 bleedthrough from the 3rd, and then two full strength 7 missile hits. Instead I got a very weird result, with the shield fully absorbing the first two and then part of the other 3:



Looks to me almost like somewhere in the coding the damage dealt to shields and the damage bleeding through the shields are getting switched about.
 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52